Betaling

Vi tilbyr 4 ulike betalingsmetoder.

Kortbetaling med VISA/Mastercard

Klarna faktura – betal om 14 dager

Klarna delbetaling – betal fra 95,00/mnd

Kortbetaling

Har du et Verified by Visa-kort eller et MasterCard SecureCode-kort? Les dette om du har problemer med å få gjennomført betalingen:

Sjekk først at du har tastet riktig kortnummer og CVC2 kode (CVC koden er de tre siste sifrene i signaturfeltet). Sjekk også at utløpsdatoen fortsatt er gyldig.

Mange banker har meldt sine kort inn i en ny betalingsløsning for netthandel (3D-Secure) som innebærer at du som kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere deg. Passord og kode får du av banken. Du handler som før ved å legge inn kortnummer og utløpsdato på kortet. Men dersom du har et Verified by Visa eller et MasterCard SecureCode-kort, vil du få beskjed om å taste inn ditt passord for å gjennomføre betalingen. Det betyr i praksis at du får opp et skjermbilde fra din bank der du taster ditt passord. Passordet er ofte det samme som du benytter for å logge inn på din nettbank (f.eks. Bank ID). Kontakt din bank for mer informasjon om hva som gjelder ditt kort.

Klarna faktura

Få alltid varen hjem før du betaler

Alltid 14 dagers betalingsfrist

Klarna delbetaling

Få alltid varen hjem før du betaler

Betal fra 95 kr i mnd eller 1/24 av totalbeløpet.

Hente selv hos Festivitas

Ønsker du å hente varene selv fra vårt lager, er du selvfølgelig velkommen til det, og frakten bortfaller.

Da vi ikke har butikk med vanlige åpningstider, må tidspunkt for henting av varer avtales nærmere i hvert enkelt tilfelle. Ta kontakt på post@festivitas.no

Les salgsbetingelser i sin helhet her.