Frakt og retur

RASK LEVERING

De fleste av våre kunder mottar varene allerede 2-3 dager etter bestilling. Normalt sendes varene ut samme dag eller dagen etter mottatt bestilling, og senest 2-3 virkedager (hverdager) etter mottatt bestilling. Varene sendes med Posten eller Postnord.

Normal forsendelsestid er 2-5 dager avhengig av poststed. Forsendelser i usentrale strøk kan i enkelte tilfelle ta noen flere dager.

Det gjøres oppmerksom på at vi dessverre ikke har innflytelse på transportøren sine forsendelsestider og at avvik kan forekomme.

Ønske om levering til en viss tid kan dessverre ikke garanteres. Festivitas har ingen innflytelse på transportørend forsendelsestider. Du må selv ta risikoen for at postgangen av og til kan ta litt lengre tid.

Vi anbefaler deg derfor å bestille i god tid.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at du vil bli etterfakturert med kr 300,- for uavhentet sending og ved sendinger som ikke kunne leveres grunnet feil oppgitt adresse.

Dette til dekning av våre utgifter samt tapte fraktkostnader. Ved manglende betaling etter purring, vil fordringen bli oversendt vår inkassopartner Intrum Justitia.

Uavhentede pakker ansees ikke som bruk av angreretten.

Ønsker du å hente varene selv fra vårt lager, er du selvfølgelig velkommen til det, og frakten bortfaller.

Da vi ikke har butikk med vanlige åpningstider, må tidspunkt for henting av varer avtales nærmere i hvert enkelt tilfelle på tlf. 46925518

RETUR

Alle varene selges iht. Norsk angrerettlov som gir deg 14 dages angrerett. Angrerettskjemaet (som er sendt til deg på e-post) må vedlegges returforsendelsen.

Varen må sendes tilbake ubrukt og i samme stand som du mottok den og med originalemballasjen intakt. Ved varer med forseglet emballasje må ikke forseglingen være brudd. Utfylt angrerett skjema må vedlegges. Pakk varen forsvarlig for å unngå skade under transport. Du må selv betale porto for din retursending. Vi anbefaler retursending med sporing. Bortkomne pakker uten sporing refunderes ikke. Ved ufrankerte returpakker vil du bli belastet for manglende returporto samt straffeporto fra Posten – tilsammen kr. 300,-. Ikke send returpakker i postoppkrav til oss. Disse vil ikke bli hentet.

Etter at vi har mottatt og behandlet returpakken, vil beløpet bli refundert innen 14 dager.

Det tas forbehold om prisendringer og feil på vår nettside, samt Force majeur forhold som gjør at Festivitas er forhindret fra å levere varer etter avtale. Vi forsøker å gi så nøyaktige opplysninger som mulig om alle våre produkter, men av og til kan bilder avvike noe i fra originalen. Det tas derfor forbehold om fargeforskjeller i forhold til bildet. Vi fraskriver oss ethvert ansvar i forhold til produkter som ved bruk kan støte andre.

NB! Av hygieniske årsaker byttes/refunderes ikke parykker, helmasker, tenner og skjegg/barter.

NB! Tilbudsvarer byttes ikke.

NB! Ved retur belastes kunden for porto.

Les salgsbetingelser i sin helhet her.