Om oss

Festivitas

Festivitas er en 100% norsk nettbutikk og alle varer sendes fra vårt lager i Bergen. Du slipper derfor fordyrende mellomledd og moms / toll er allerede inkl. i prisen.

Vi har kostymene med det lille ekstra og er stolte av å kunne tilby et stort utvalg av flotte antrekk. Vårt mål er å gjøre enhver fest morsommere!

Festivitas garanterer at alle varer som presenteres er de viste varene – ingen dårlige kopier.

Her finner du det meste av kostymer, parykker, masker etc. Alt du trenger til å øke stemningen på festen, uansett om det gjelder karneval, bursdagsfeiring, firmafest, utdrikkingslag, halloween, temafest, kort og godt alle typer fester.

Festivitas har flere tusen produkter å velge imellom. Finner du ikke det du søker kan vi skaffe nesten hva som helst til anledninger som krever litt ekstra.

Enkel fremgangsmåte

Vår nettbutikk er enkel og oversiktlig å bruke. Både som førstegangsbesøkende og de som allerede har handlet hos Festivitas.

Enkel og sikker betaling

Festivitas tilbyr ulike betalingsalternativ, kortbetaling VISA/Mastercard, Klarna faktura og Klarna delbetaling

Rask levering

Normalt sendes varene ut samme dag eller dagen etter mottatt bestilling, og senest 2-3 virkedager (hverdager) etter mottatt bestilling. Vi sender varene hovedsaklig med Postnord og Posten.

Velkommen til en hyggelig handel!