Salgsbetingelser

Kjøpsvilkår

Du må være over 18 år for å handle hos Festivitas.

De fleste av våre kunder mottar varene allerede 2-3 dager etter bestilling. Normalt sendes varene ut samme dag eller dagen etter at vi har mottatt din ordre. I hektiske perioder kan det ta 1-2 dager (hverdager) ekstra.

Priser

Alle våre priser er inkludert MVA.

I tillegg til prisene kommer frakt.

Du kan velge mellom forskjellige frakt- og betalingsmetoder.

Pakke i Postkassen kr. 60,-. Tilbys kun i Norge. Tillegg for pakker til Svalbard er kr. 210,-

Dersom du ikke får opp dette alternativet, er din bestilling for tung eller stor til dette alternativet.

Normal Servicepakke kr. 90,-. Tillegg for pakker til Svalbard er kr. 210,-.

Til utlandet kr. 300,-

Hente varene selv hos Festivitas kr. 0,-.

Betaling

Vi tilbyr forskjellike betalingsmetoder.

Kortbetaling med VISA/Mastercard

Klarna faktura – betal om 14 dager

Klarna delbetaling – betal fra 95,00/mnd

Kortbetaling

Har du et Verified by Visa-kort eller et MasterCard SecureCode-kort? Les dette om du har problemer med å få gjennomført betalingen:

Sjekk først at du har tastet riktig kortnummer og CVC2 kode (CVC koden er de tre siste sifrene i signaturfeltet). Sjekk også at utløpsdatoen fortsatt er gyldig.

Mange banker har meldt sine kort inn i en ny betalingsløsning for netthandel (3D-Secure) som innebærer at du som kortholder, i tillegg til å oppgi kortnummer og utløpsdato, må identifisere deg. Passord og kode får du av banken. Du handler som før ved å legge inn kortnummer og utløpsdato på kortet. Men dersom du har et Verified by Visa eller et MasterCard SecureCode-kort, vil du få beskjed om å taste inn ditt passord for å gjennomføre betalingen. Det betyr i praksis at du får opp et skjermbilde fra din bank der du taster ditt passord. Passordet er ofte det samme som du benytter for å logge inn på din nettbank (f.eks. Bank ID). Kontakt din bank for mer informasjon om hva som gjelder ditt kort.

Klarna faktura

Få alltid varen hjem før du betaler

Alltid 14 dagers betalingsfrist

Klarna delbetaling

Få alltid varen hjem før du betaler

Betal fra 95 kr i mnd eller 1/24 av totalbeløpet.

Hente selv hos Festivitas

Ønsker du å hente varene selv fra vårt lager, er du selvfølgelig velkommen til det, og frakten bortfaller.

Da vi ikke har butikk med vanlige åpningstider, må tidspunkt for henting av varer avtales nærmere i hvert enkelt tilfelle på tlf. 98150047

Levering

Rask levering. De fleste av våre kunder mottar varene allerede 2-3 dager etter bestilling. Normalt sendes varene ut samme dag eller dagen etter mottatt bestilling, og senest 2-3 virkedager (hverdager) etter mottatt bestilling.

Forsendelse

Varene sendes med Posten som har sporingsmuligheter på www.bring.no. Du vil få SMS og/eller e-mail fra Posten med sporingsnr. for sendingen.

Normal forsendelsestid er 2-5 dager avhengig av poststed. Forsendelser i usentrale strøk kan i enkelte tilfelle ta noen flere dager.

Ønske om levering til en viss tid ved normal Servicepakke og Pakke i Postkassen kan vi dessverre ikke garantere. Festivitas har ingen innflytelse på Postens forsendelsestider. Du må selv ta risikoen for at postgangen av og til kan ta litt lengre tid.

Det gjøres oppmerksom på at vi dessverre ikke har innflytelse på Postens forsendelsestider og at avvik kan forekomme.

Vi anbefaler deg derfor å bestille i god tid.

Uavhentede pakker ansees ikke som bruk av angreretten.

Vi gjør oppmerksom på at du vil bli etterfakturert med kr 300,- for uavhentet sending og ved sendinger som ikke blir hentet eller kunne leveres grunnet feil oppgitt adresse.

Dette til dekning av våre utgifter samt tapte fraktkostnader. Ved manglende betaling etter purring, vil fordringen bli oversendt vår inkassopartner Intrum Justitia.

Kundeservice

Alle varene selges iht. Norsk angrerettlov som gir deg 14 dages angrerett. Angrerettskjemaet (som er sendt til deg på e-post) må vedlegges varene.

Varen må sendes tilbake ubrukt og i samme stand som du mottok den og med originalemballasjen intakt. Ved varer med forseglet emballasje må ikke forseglingen være brudd. Utfylt angrerett skjema må vedlegges. Pakk varen forsvarlig for å unngå skade under transport. Du må selv betale porto for din retursending. Vi anbefaler retursending med sporing. Bortkomne pakker uten sporing refunderes ikke. Ved ufrankerte returpakker vil du bli belastet for manglende returporto samt straffeporto fra Posten – tilsammen kr. 300,-. Ikke send returpakker i postoppkrav til oss. Disse vil ikke bli hentet.

Etter at vi har mottatt og behandlet returpakken, vil beløpet bli refundert innen 14 dager.

Uavhentede pakker ansees ikke som bruk av angreretten.

Det tas forbehold om prisendringer og feil på vår nettside, samt Force majeur forhold som gjør at Festivitas er forhindret fra å levere varer etter avtale. Vi forsøker å gi så nøyaktige opplysninger som mulig om alle våre produkter, men av og til kan bilder avvike noe i fra originalen. Det tas derfor forbehold om fargeforskjeller i forhold til bildet. Vi fraskriver oss ethvert ansvar i forhold til produkter som ved bruk kan støte andre.

NB! Av hygieniske årsaker byttes/refunderes ikke parykker, helmasker, tenner og skjegg/barter.

NB! Tilbudsvarer byttes ikke.

Les salgsbetingelser i sin helhet her.